Hoe kunnen wij u helpen?

Hieronder ziet u een overzicht van de diensten die wij verlenen.

Service, Onderhoud en reparatie van hulpmiddelen

Service, onderhoud en reparatie van hulpmiddelen

Wij beschikken over een eigen, uitstekend uitgeruste en landelijk werkende servicedienst voor snelle reparatie en/of onderhoud van uw zorghulpmiddelen, meetinstrumenten en ICT apparatuur.

Wanneer een hulpmiddel wat u veel gebruikt defect raakt, is dit natuurlijk niet prettig en moet deze weer snel gerepareerd worden. Om het apparaat snel te (laten) repareren kunt u onderaan dit scherm, onder 'handige links'  24/7 uur uw reparatieverzoek indienen.


Hulpmiddelen depot

Roos Medical zorgt ervoor dat u altijd beschikt over het juiste hulpmiddel op de juiste plaats. Gebruikt u hulpmiddelen tijdelijk niet, dan kunnen wij ze voor u in ons depot plaatsen totdat u ze weer nodig heeft.

Door gebruik te maken van onze service apps,  heeft u 24 uur per dag, 7 dagen in de week een overzicht welke hulpmiddelen in ons depot opgeslagen zijn. Ook kunt u middels deze service apps'haal- en brengopdrachten ingeven.

Hulpmiddelendepot

Reconditioneren van hulpmiddelen

Re-conditioneren van zorghulpmiddelen

Hiermee worden de kosten en investeringen die gepaard gaan met het beheren van uw hulpmiddelen aanzienlijk gereduceerd en wordt tegelijkertijd de servicegraad aanzienlijk verhoogt.

Het is hierdoor mogelijk de kosten en investeringen die gepaard gaan met het beheren van een vloot voorzieningen te reduceren en tegelijkertijd de servicegraad te verhogen. De opdrachtgever bepaalt wat er wel en niet met de voorzieningen moet gebeuren wie het onderhoud en transport regelt. Ook zullen er op voorhand afspraken worden gemaakt over de benodigde onderdelen en uit te voeren reparaties. Daarnaast maken wij vooraf duidelijke schriftelijke afspraken over de afkeur criteria.


Managementinformatie

Via ons klantportaal en diverse Service App's ontvangt u alle management-informatie die u nodig heeft om uw strategie en budgetteringen voor uw hulpmiddelenvloot naadloos op elkaar af te stemmen.

Als geregistreerd gebruiker kunt u deze app's vanuit ons klantportaal downloaden en installeren.

Managementinformatie

Financieringsadvies

Product en financieringsadvies

Als leverancier met meer dan 20 jaar ervaring in de gezondheidszorg helpen wij u graag met advies over het gebruik en de mogelijkheden van een hulpmiddel.
Ook voor hulp & advies bij het opstellen van budgetplannen en onhoudscalculaties kunnen wij u helpen.

Wanneer u interesse heeft, belt u onze klantenservice voor het maken van een vrijblijvend afspraak.


ICT dienstverlening

Naast het leveren van fysio-, revalidatie- en zorghulpmiddelen bieden wij ook (medische) ICT hardware en -diensten, concepten en oplossingen op het gebied van workplace, hosting, softwareontwikkeling, hybride cloud en security voor de zorgsector aan.

Dankzij de goede contacten met onze leveranciers kunnen wij u ook industriële ICT-hardware leveren en op project basis producten voor u ontwikkelen.

ICT-diensten

Een aantal bekende merken

IN ONS ASSORTIMENT