Roos Medical.. van zorghulpmiddelen tot the cloud.

 

Als totaalleverancier van ziekenhuis-, laboratorium, zorgproducten en zorghulpmiddelen binnen de gezondheidszorg weten wij dat stabiele netwerken en computersystemen binnen ziekenhuizen en instellingen van levensbelang kunnen zijn.

Een van de grondleggers van Roos Medical heeft 20 jaar in de ICT-sector gewerkt en heeft in die periode van veel bedrijven "het zenuwcentrum" van binnen gezien. Hij praat de taal van ICT specialisten en kent de problemen binnen de zorgsector als geen ander.

Het team van Roos Medical is, sinds de oprichting van het bedrijf ruim 19 jaar geleden, goed bekend met de werkomgeving en de specifieke ICT-behoeften van de zorgprofessional.

We realiseren tegenwoordig veel (online) werkplekken voor onze klanten om stabiel, veilig en efficiënt te werken, we begeleiden zorginstellingen met de transitie(s) naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit de verschillende datacenters. Wij begrijpen als geen ander, dat de zorgprofessional van vandaag, zeer afhankelijk is van een stabiele ICT-omgeving.

Wij hebben een breed assortiment medisch gecertificeerde hardware wat onder andere bestaat uit medisch gecertificeerde computers en tablets, computer on wheels (cows), medicijndistributie systemen, scan- en printoplossingen, mobiele werkplekken, toetsenborden, diagnostische beeldschermen en OK monitoren.

Ons brede assortiment bestaat uit o.a. A-merk computers zoals Apple, HP, Dell, Toshiba, Lenovo, DataLogic, Logitec, Nec, Eizo, Fortinet, Cisco, Zebra en Microsoft. Merken die hun betrouwbaarheid bewezen hebben. Heeft u de behoefte aan een samengesteld, speciaal conform uw specificaties geassembleerde maatwerkcomputer of server? Ook dit is geen probleem voor ons. We hebben jarenlange ervaring in de ICT en kunnen u daarom ook hiermee goed, snel en betaalbaar ondersteunen.

Door creatief mee te denken en flexibel te handelen helpen wij onze klanten bij alle IT-vraagstukken. Persoonlijk contact en uitgebreide kennis zijn hierbij voor ons heel belangrijk. Of het nu gaat om advies bij inhuur van tijdelijk ICT personeel, logistieke ondersteuning bij een werkplekmigratie, inrichting van een server- of cloudomgeving of afvoer van uw overtollige IT-apparatuur.

Onze brede kennis en meer dan 20 jaar ervaring binnen de ICT-sector zorgt ervoor dat we in staat zijn voor bijna elke klant een passende oplossing aan te bieden.

Kijk voor een volledig overzicht van onze ict-diensten onder het tabblad 'ICT-diensten' op deze website.