Managementinformatie

 

In deze tijd is het gebruik van allerhande ICT middelen binnen organisaties niet meer weg te denken.  Roos Medical heeft ervoor gekozen deze middelen te gebruiken voor een goede informatievoorziening richting de klanten. Onze managementinformatie tools bied en u volledig inzicht en mogelijkheden om uw strategie en budgettering op elkaar af te stemmen en te optimaliseren.

Klantportaal

Alles rondom uw hulpmiddelen wordt digitaal vastgelegd en inzichtelijk gemaakt in ons klantportaal. Op deze manier heeft u inzicht in en controle over uw hulpmiddelen.  U ziet o.a. aantallen, technische staat, locaties en beschikbaarheid van uw hulpmiddelen. Resultaat: een optimale beschikbaarheid.

Een storing melden,  of een hulpmiddel opslaan in ons depot?  U regelt alles eenvoudig en direct online. Wij zorgen voor de rest.   Alle wijzigingen worden real-time getoond, zodat u altijd over up-to-date informatie beschikt.

U vindt de rapportages in uw klantportaal. Vooraf spreken we af welke gegevens u belangrijk vindt zodat u precies die informatie krijgt die u nodig heeft.  


 

 

Financieringsadvies

Behalve met uitgebreide 'product' rapportages, kunnen wij u begeleiden en adviseren over investeringsoplossing en mogelijkheden voor de komende jaren. Samen met u kijken wij graag met u op welke wijze uw doelstellingen gehaald kunnen worden. Wij kijken hierbij ook naar trends en ontwikkelingen in uw branche, uw organisatiestrategie en organisatiestructuur, hulpmiddelenbehoefte en besteedbaar budget.