Bouw uw eigen Cloudomgeving

Volledige controle

Met Roos Medical IaaS krijgt u de mogelijkheid om op een eenvoudige, flexibele en uitermate veilige manier uw eigen cloud omgeving te bouwen, volledig gericht op de behoefte van uw organisatie.  Met IaaS van Roos Medical heeft u de volledige controle over uw eigen cloudomgeving.


Ontelbare mogelijkheden

De mogelijkheden van ons IaaS platform zijn onbeperkt. Het platform kan gebruikt worden voor het hosten van uw website(s), complexe webapplicaties en complete IT-systemen van multinationals. IaaS zorgt ervoor dat uw IT-omgeving of applicatie(s) mee kunnen groeien met de organisatie.


Voordelen van IaaS

Investeringskosten

Er is geen dure investering nodig voor het starten van uw eigen datacenter in de cloud. U start direct tegen een laag instap tarief..

Ondersteuning

Wij verwachten dat u zelf over de basiskennis beschikt. Wanneer het complex wordt zijn wij uiteraard beschikbaar om u te ondersteunen.

Geen verborgen kosten

Wij doen niet aan verborgen kosten voor bijvoorbeeld verbindingssnelheid, supporturen of het starten van een eigen datacenter.

Volledige controle

Met IaaS heb je volledige controle over uw datacenter in de cloud. Bouw zelf VM's of rol een standaard template uit, u heeft het zelf in de hand..

Nederlandse datacentra

Alles wat op het platform wordt geplaatst, komt in Nederlandse datacenters te staan. Zo weet u zeker dat u onder de Europese wetgeving valt.

Beveiliging

Alle data komt encrypted op ons platform te staan. Wij voorzien je standaard van een Firewall maar u heeft zelf de vrijheid om uw security aan te passen.

Prijzen

Overzichtelijke prijzen, waarbij u zelf in de hand heeft of u per resource of per gebruiker wilt betalen.

Migratieservice

Met onze migratieservice wordt de reis naar ons IAAS platform simpel...

CONTACTINFORMATIE

Wilt u meer weten over onze Iaas oplossingen?
Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.