Managed Backup

Waarschijnlijk hoeven we niemand te overtuigen dat het hebben van een goede en actuele backup van uw bedrijfsgegevens enorm belangrijk zijn voor het voortbestaan van uw bedrijf. Een korte verstoring in de toegang tot de bedrijfsgegevens kan al grote financiële gevolgen hebben. Het is dus noodzakelijk om uw gegevens zo goed mogelijk te beschermen met dagelijkse backups.

Het beheren van de backups en de bijbehorende infrastructuur zoals backup servers is erg arbeidsintensief en wordt als gevolg daarvan steeds vaker overgeslagen. Met Managed Backup slaan wij de gegevens veilig op in de Cloud. Hiervoor kiezen wij de technologieën die het beste aansluiten bij de behoeftes van uw bedrijf.

Uw gegevens in vertrouwde handen...

Een storing komt altijd onverwachts en ongelegen. Onze engineers zitten rond de klok klaar om jouw data te monitoren. Als het nodig is, zetten we onmiddellijk een backup terug.

Wij zorgen niet alleen dat de baas bent en blijft over uw eigen gegevens, wij helpen u ook verder bij het behalen van uw doelenstellingen.


De voordelen van Managed Backups

Gemakkelijk beheer

Het goed beheren en beveiligen van backups is een gespecialiseerd vak. In plaats van een van uw eigen medewerkers hiervoor in te zetten, kunt u gebruikmaken van onze specialistische kennis. Dit is niet alleen voordeliger, maar ook een stuk eenvoudiger.

Redunantie van gegevens

De vuistregel als het gaat om backups gaat is de 3-2-1 regel. U heeft drie kopieën van uw gegevens, opgeslagen in twee verschillende formats. Eén kopie staat op een andere locatie. Met Managed Backup voer u de backups dubbel uit en zo houdt u altijd toegang tot uw gegevens.

Flexibel en schaalbaare

Het is bijna niet voor te stellen hoe uw IT-systemen er over enkele jaren uitzien. Flexibiliteit is daarom belangrijk. Met onze backup service krijgt u toegang tot een flexibel systeem dat makkelijk uit te breiden is. U bent dus altijd klaar voor de toekomst..

ISO 27001 of ISAE 3402 gecertificeerd

Steeds meer bedrijven verlangen dat hun leveranciers voldoen aan normen als ISO 27001 of ISAE 3402. Onze oplossingen voldoen aan deze normen en dit kunnen we ook aantonen..

CONTACTINFORMATIE

Wilt u meer weten over verschillende backup oplossingen?
Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.