Medisch gecertificeerde ICT-hardware

Als aanvulling op de bestaande portfolio fysiotherapie- en revalidatiehulpmiddelen biedt Roos Medical ook een breed scala aan ICT oplossingen voor de gezondheidszorg.  Als systemintegrator kunnen wij,  wanneer u geen computer of server kunt vinden met hierin uw wensen op het gebied van hardware, ook een exemplaar op maat  en geheel conform uw wensen assembleren.

Wanneer uw mobiele werkplek(ken) ingericht moeten worden kunnen wij dit ook voor u uitvoeren.  Heeft u een nieuw project waarbij een maatwerkserver voorzien van specifieke hardware of support op het gebied van COWS (Computer On WheelS nodig is) nodig is?  Wij kunnen u snel helpen met een goed en betaal geprijst assortiment producten.  Wij kunnen uw laptopkar of computer on wheels volledig optuigen met ziekenhuis monitor, medische pc, medisch toetsenbord of medische muis al naar gelang uw wensen zijn.

Met de ruim 100 jaar gezamenlijke ervaring van ons team hebben wij vele installaties uitgevoerd, en zijn wij ervaren op het gebied van medische logistiek en medische IT. Iedere klant en afdeling heeft zijn eigen specifieke wensen en eisen. Daar spelen wij graag op in door voor elke klant een oplossing op maat te maken. Wij denken graag met u mee. Indien nodig passen wij onze producten en diensten aan om volledig aan te sluiten op uw wensen behoeftes. Ons  team van experts verzorgen de implementatie van van A tot Z. Wij leveren niet alleen hardware en software, maar nemen, indien u dit wenst,  de implementatie en installatie van ook uit handen. Wij gaan voor het meest optimale resultaat!

Waar kunt u bij ons op rekenen?
- Snelle, accurate leveringen
- Heldere en duidelijke communicatie
- Een vast contactpersoon
- Uitstekende serviceverlening
- Op maat gemaakte garantie en service afspraken (SLA)

Ons Medisch ICT assortiment bestaat onder meer uit Computer On Wheels, medische AIO PC's en medische schermen, bedrijfkritische systemen voor gebruik op de eerste hulp (SEH) en operariekamers. Elke klant heeft zijn eigen Healthcare IT wensen. Daar willen wij graag aan voldoen. We denken graag met u mee in oplossingen voor uw medische werkplek.