Zakelijke telefonie

Een hosted telefonieoplossing zoals bellen vanuit de Cloud maakt klantcontact zoveel makkelijker en beter dan in de oude situatie met een vaste telefooncentrale.

Dankzij de ontwikkeling van softwaretechnologie is het mogelijk om voor een vaste aantrekkelijke prijs per maand extra mogelijkheden te bieden. Roos Medical is o.a. Business partner van Gamma Communications, dé telecom en internet provider voor de zakelijke markt. Wij leveren een compleet gehoste telefoondienst op basis van Voice over IP (VoIP).

Uw locatie wordt met een directe SDSL-verbinding gekoppeld aan de telefooncentrale van Gamma Communications, die in een beveiligd data center staat. Het spraakverkeer loopt dus volledig gescheiden van het publieke internet, waardoor kwaliteit en veiligheid gegarandeerd zijn. Wij regelen alles voor u!

Daarnaast hoeft u niet te investeren in een eigen telefooncentrale, kortom: het levert u alleen maar een enorme besparing op! De telefooncentrale van Gamma Communications biedt u uitgebreide mogelijkheden om uw telefonieomgeving optimaal af te stemmen op uw bereikbaarheidswensen. Perfect als uw bedrijf meer dan 200 medewerkers bevat of wanneer u complexe en uitgebreide wensen op het gebied van telecomfunctionaliteiten heeft. Met behulp van slechts één A4’tje maken wij samen met u de hele cloudcentraleinzichtelijk, waardoor de offerte voor een Hosted IP-centrale inclusief toestellen, fax, fax2email, thuiswerkplekken, Smartphone extensie binnen een paar minuten zijn aangemaakt.


Natuurlijk kunnen wij u ook andere, alternatieve oplossingen en diensten van andere merken leveren. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Onze Telefoniediensten

Cloud telefonie

Een compleet gehoste telefoondienst op basis van Voice over IP (VoIP) wat u direct een enorme besparing in de telefoonkosten oplevert.

Wij zorgen dat alles geregeld wordt, van administratie tot installatie.

U bent dus werkelijk van alle zorgen af!.

Mobiele telefonie

Verschillende abonnementen en bundels mogelijk, van ‘Pay As You Go’ en business bundels tot onbeperkt bellen.

Sip trunk

Met een Sip Trunk heft u een ‘los’ VoIP abonnement, waarbij u volledig gebruik maakt van uw bestaande centrale en lijnen. U kunt kiezen tussen betalen per minuut, onbeperkt bellen binnen Nederland of de gehele Europese Unie. Dit zorgt voor een forse kostenbesparing op uw telefoonverkeer.

Betrouwbaar en veilig zakelijk internet

Een professionele internetverbinding voor de zakelijke markt, geheel afgestemd op al uw zakelijke wensen.

Andere telefoniemerken en oplossingen uit ons assortiment

CONTACTINFORMATIE

Wilt u meer weten over onze zakelijke telefonie-oplossingen voor uw bedrijf of instelling?
Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.