Algemeen nieuws

Wij zijn blij de afgelopen maanden  een hele boel nieuwe (innovatieve) producten en diensten aan onze catalogus te hebben mogen toevoegen. Op dit moment is men hard bezig om onze website aan te passen en nde nieuwe producten zichtbar te maken. Als gevolg hiervan is het mogelijk dat productdocumenatie soms tijdelijk even niet zichtbaar is. Onze excuses hiervoor.

U kunt natuurlijkj ook altijd onze klantenservice bellen en hen vragen de documentatie rechtstreeks per e-mail naar u op te sturen.

1 januari 2020

Het is natuurlijk nooit leuk om een veel gebruikt hulpmiddel door een defect of storing niet te kunnen gebruiken. Om de doorlooptijd van een storing daarom zoveel mogelijk te verkorten zijn wij sinds 1 januari jl. een strategische samenwerking met het bedrijf Simpelmed aangegaan.  Als onafhankelijk servicepartner onderhoud SimpelMed al enige jaren hulpmiddelen in de zorg A tot Z en kennen zijn de markt goed.. Ook doen zij keuringen, preventief onderhoud en reparaties.

Onze (gezamenlijke) gecertificeerde monteurs inspecteren en repararen al uw apparatuur door het hele land. Dit wordt gedaan aan de hand van slimme software en met behulp van de richtlijnen die gesteld zijn door de fabrikant. Als gevolg van deze samenwerking kunnen in de meeste gevallen reparatie of onhoud van een zorghulpmiddel binnen 1 week na ontvangst van de melding verhelpen.