Ons Productassortiment

Het  familiebedrijf Roos Medical heeft een breed uitgebreid  assortiment medische artikelen en hulpmiddelen. Het uitgebreide assortiment biedt de zorgprofessional alles wat deze nodig heeft voor gebruik binnen een verpleeg- of zorginstelling, laboratorium, ziekenhuis, fysiotherapieprakijk .

 

Ook een thuisgebruiker die een bestelling wil plaatsen, is bij ons van harte welkom. 

Het familiebedrijf Roos Medical probeert dagelijks met veel plezier en respect zijn klanten te helpen en stopt pas als de klant 100% tevreden is...

Ons assortiment bestaat o.a. uit

Een compleet en volledig assortiment volledig toegespits op de fysio- en revalidatiespecialist.
Het assortiment bestaat o.a. uit behandelbanken, medische-fitness apparatuur, ergometerfietsen, pulley's, loopbanden, spelmateriaal, echografie-, shockwave- en ultrageluidsapparatuur etc.

Alles voor gebruik binnen een huisartsenpraktijk zoals ondezoekslampen, tabouretten, medicijnkoelkasten, instrumentenwagens, wachtkamerinrichting, praktijk- en wachtkamerinrichting,
injectiemateriaal, disposables, desinfectie en reiningshulpmiddelen, verband- en hechtmaterialen, medische instrumenten, bloeddrukmeters, ICT beheer, informatie- en presentatieoplossingen etc.

Als familiebedrijf zijn wij een merkonafhankelijk totaalleverancier voor de gezondheidszorg. Ons assortiment zorghulpmiddelen bestaat o.a. uit aankleedtafels, aangepaste fietsen, anti-decubitus producten en hulpmiddelen, bad- en tilliften, zorgbedden, bedpanspoeders, douche- en toilethulpmiddelen, loophulpmiddelen, scootmobielen, duw- en rolstoelen, rollators etc.

Een volledig assortiment microscopen, ontledingsinstrumenten, micropreparaten, accessoires en verbruiksartikelen.

Dit assortiment is groot en heel divers en bestaat o.a. uit inrichting voor de operatiekamer(s), röntgenapparatuur, patiënt informatie systemen, privacy oplossingen rondom het bed, onderzoekslampen, bedrijfskleding, ECG- en diagnose en beademingsapparatuur etc.

Naast het leveren van zorgproducten en hulpmiddelen voor de gezondheidszorg, leveren wij ook (medische) ICT-hardware en -diensten. Klik onder 'ICT-diensten' op onze website voor meer informatie.

Als familiebedrijf zijn we gepassioneerd en enthousiast over ons werk en proberen wij dagelijks met veel plezier en respect onze klanten te helpen.

Roos Medical biedt een groot assortiment producten-en hulpmiddelen voor diverse toepassingen en doelgroepen. Onze adviseurs en monteurs zijn deskundig en zoeken samen met u naar het beste product.

Mocht u ondanks alles iets zoeken wat niet op onze website staat, wilt u ons dit dan laten weten? Wij nemen het zoeken dan graag van u over en leveren u daarna de gewenste productinformatie aan op de manier zoals afgesproken is. (bijvoorbeeld per post, e-mail etc.)

Ook als leverancier van medische ICT-hardware en
-diensten kunnen wij u helpen. Wij hebben een groot assortiment met o.a. panel pc's, medische tablets, monitoren, servers en overige hardware.

Wanneer u ons belt, wordt de telefoon niet opgenomen door een computer, waarna u een keuze uit verschillende menuopties kunt maken en daarna hoort dat u "beller x" in de rij wachtenden bent. Wanneer u onze klantenservice belt, wordt de telefoon altijd door een medewerker opgenomen.

Onze adviseurs- en monteurs rijden dagelijks door heel Nederland, en zijn dus altijd een keer bij u in de buurt om u advies te geven, een storing of reparatie te verhelpen.