Vaak gestelde vragen

 

Hieronder ziet u een overzicht van veelgestelde vragen.  Staat uw vraag er niet bij? Geef deze dan aan ons door via het contactformulier. Wij reageren dan zo snel mogelijk. Wilt u contact met ons? Klik dan  hier  voor het maken van een terugbelverzoek.  Wij bellen u dan op een datum en tijdstip dat u het beste uitkomt terug.

 

Algemene vragen

Wilt u direct een bestelling doorgeven, bel of mail dan rechtstreeks met onze klantenservice op telefoonnummer 038 - 460 64 66 of stuur een e-mail naar sales@roosmedical.nl

Dat klopt. Omdat wij een zeer breed assortiment hebben en ook adviesprijzen nog wel eens wijzigen, hebben wij ervoor gekozen deze niet op onze website te vermelden. Bovendien gelden per klant vaak specifieke contract-afspraken waardoor de prijs vaak lager uitvalt dan getoond.

Om onduidelijkheid te voorkomen hebben we daarom gekozen voor deze oplossing. Roos Medical hanteert altijd zeer scherpe tarieven voor haar klanten. Wilt u een offerte van een specifiek product, selecteer deze dan in de online catalogus en vraag direct een offerte aan.

Graag ! Dit kunt u op twee manieren doen. Bel ons onze klantenservice op telefoonnummer 038 - 460 64 66 of gebruik gebruik dit formulier om een afspraak te maken.

Het familiebedrijf Roos Medical is een merkonhankelijk totaalleverancier voor de zorgprofessional en heeft daardoor een uitgebreide assortiment producten en hulpmiddelen. Kunt u een product niet vinden in onze online catalogus of heeft u vragen over een bepaald product, neem dan contact op met onze klantenservice op telefoonnummer 038 - 460 64 66 of mail naar sales@roosmedical.nl

Jazeker, wij leveren rechtstreeks aan zorginstellingen, ziekenhuizen, fysiotherapeuten, laboratoria en revalidatiecentra en  particulieren.

Roos Medical denkt ook om het milieu en streeft naar zo weinig mogelijk brochures. Een groot deel van de productinformatie vindt u in de online catalogus.

Staat uw product er (nog) niet bij of wilt u meer informatie of documentatie, bel met onze klantenservice op telefoonnummer 038 - 460 64 66 of mail naar sales@roosmedical.nl

Zij kunnen u altijd de gevraagde productdocumentatie per post naar u toesturen.

Een offerte vraagt u eenvoudig online aan. Kies in de online catalogus een of meerdere producten waar u een offerte van wilt ontvangen en klik op ‘aanvraag offerte’. U krijgt dan zo snel mogelijk bericht van ons.

U kunt natuurlijk ook onze klantenservice bellen en telefonisch vragen om een offerte, dit is geen enkel probleem.

Een offerte of bezoek vanuit ons is uiteraard geheel vrijblijvend en kostenloos. Bij reparaties van hulpmiddelen worden voorrijkosten berekend.

Fitness & fysiotherapie


Jazeker, wij hebben hiervoor meerdere apparaten beschikbaar. Deze geven niet alleen feedback over de gevolgde training en afgelegde afstand/route, maar bieden ook de mogelijkheid om te interactief te trainen/fietsen met video en bewegende beelden. Soms kan zelfs een video ontwikkeld worden van de eigen regio. Hierdoor lijkt het voor de gebruiker of hij zelf in die betreffende regio fietst of loopt. En dat is – zeker voor ouderen – erg prettig en vertrouwd.

Natuurlijk, Roos Medical biedt een compleet pakket producten om een oefenzaal in te richten voor fysiotherapie, revalidatie of (top)sporters. Afhankelijk van de beschikbare ruimte, uw budget en de gewenste functionaliteiten doen wij u graag een inrichtingsvoorstel.

Natuurlijk, de meeste producten zijn geschikt tot een gebruikersgewicht van 135 kg. In het 3e kwartaal van 2018 komen wij met een speciale productgroep voor zwaardere gewichten.

Jazeker, wij hebben elektrische rolstoelen, dribbelstoelen, zitkussens en buiten rolstoelen etc. in ons assoritment.

Heel graag zelfs! Dit zien wij juist als één van onze toegevoegde waarden. Wij hebben diverse concepten en mogelijkheden waarmee wij het rendement van uw oefenzaal kunnen verhogen. In een persoonlijk gesprek willen wij u hier graag meer over vertellen.

De mogelijkheden zijn onbegrenst. Wij zijn naast leverancier van zorgproducten ook volledig ICT dienstverlener. Dit houd in dat u voor alle "normale" kantooraangelegenheden zoals aanschaf-, beheer en ondersteuning van ICT, telefonie, werkplek(ken) etc. ook bij ons terecht kunt.

ICT & overige dienstverlening


Onze diensten zijn heel breed, wij leveren A-merk computers en servers, firewalls, medische computers, beeldschermen en tablets, telefonie- en cloudoplossingen, online/remote backup voorzieningen, werkplek- en serverbeheer etc.

Jazeker, zowel met commerciële pakketten/oplossingen als VMWare en Open source pakketten als Proxmox hebben wij meerdere jaren ervaring en bij meerdere klanten geimplementeerd.

Tegen een helder en overzichtelijk tarief kunnen wij ook het beheer, onderhoud en hosting van websites van zorginstellingen, fysiotherapeuten en zorgprofessionals uitvoeren.

Ook met het installeren en inrichten en beheren van VOIP centrales kunnen wij goed overweg.  Het beheer kunnen wij dus goed voor u uitvoeren.

Naast het zijn van een totaalleverancier in de zorg, kunnen wij ook uw organisatie volledig ondersteunen op het gebied van werkplek- en ictbeheer.  Remote serverbeheer valt hier ook onder.