Videobellen

Wat is videobellen

Videobellen met Roos Medical gebeurt op een vooraf afgesproken datum en tijd. U spreekt tijdens het videobellen met productspecialist via uw computer, tablet of mobiele telefoon. U hoort en ziet de medewerker van Roos Medical, terwijl u gewoon thuis of op uw werk bent. U kunt tijdens het videobellen alle vragen stellen die u tijdens een verkoopgesprek in een winkel ook aan een verkoper zou stellen.


Hoe werkt videobellen met Roos Medical

 • 1

  Afspraak maken wanneer het u uitkomt.

  Op deze pagina maakt u een afspraak met een adviseur. U kiest zelf een geschikt moment.

 • 2

  Definitieve bevestiging

  U krijgt enkele ogenblikken na ontvangst van uw verzoek een automatische ontvangstbevestiging terug op het e-mailadres wat u opgegeven heeft. Vanaf dat moment gaan wij in onze agenda controleren of de door u voorgestelde gespreksdatum en tijdstip ook in onze agenda past. Wanneer dit gebeurd is, ontvangt u per e-mail een definitieve bevestiging waarin alle afspraakdetails voor deze afspraak opgenomen zijn. Ook treft u in deze e-mail een linkje aan waarmee u de afspraak in uw agenda kunt opslaan. Wij gebruik voor het gesprek de applicatie Microsoft Teams.

 • 3

  Herinnering afspraak

  U ontvangt 24 uur van te voren automatisch een herinnerings e-mail voor deze afspraak. Zo wordt u er nog tijdig aan herinnerd.

 • 4

  Maak gebruik van alle mogelijkheden

  Met videobellen kunnen we eenvoudig presentaties en documenten delen. Laat ons vooraf weten waar u het over wilt hebben, dan bereiden we ons hier op voor!

Vaakgestelde vragen

Wat is videobellen

Een afspraak via videobellen is een afspraak met een product specialist van Roos Medical via de computer, tablet of mobiele telefoon. Hierbij wordt gebruik gemaakt van 'Microsoft Teams'.

U kunt de productspecialist zien en spreken zonder dat u hiervoor naar ons toe hoeft te komen. Andere benaming voor videobellen zijn ook: screen-to-screen afspraak en beeldbellen.

Wat heb ik nodig voor videobellen?

Om videobellen mogelijk te maken heeft u nodig:

 • Een telefoon, computer of laptop voorzien van camera en microfoon
 • Een werkende internetverbinding.
Moet 'Microsoft Teams' geinstalleerd zijn op mijn computer?

Microsoft Teams hoeft niet geinstalleerd te zijn op uw computer. In de handleiding wordt beschreven hoe u gebruik kunt maken van Microsoft Teams via internet.

Hoe log ik in?

Om deel te nemen aan het videobellen met Roos Medical ontvant u een aparte bevestigingsmail met daarin:

 • De uitnodiging met datum en tijdstip voor een afspraak via videobellen
 • De link om in te loggen.
Is er een handleiding Microsoft Teams beschikbaar?

Er is een handleiding beschikbaar. Bekijk hier de handleiding Microsoft Teams.

U hoeft voor uw aankopen de deur niet meer uit. We nemen graag de tijd om met u mee te denken om samen met het product te selecteren welke het beste bij uw wensen past.

Wat zijn de voordelen van Videobellen?

U hoeft voor uw aankopen de deur niet meer uit. We nemen graag de tijd om met u mee te denken om samen met het product te selecteren welke het beste bij uw wensen past.

Met videobellen is veel mogelijk; eenvoudig documenten of presentaties delen via het scherm? Of met meerdere collega's in een meeting? Het kán allemaal. Ontdek zelf de voordelen;

1) Persoonlijk contact met een productspecialist

2) zelf een afspraak plannen: waar en wanneer u wilt

3) Binnen 48 uur al een gesprek mogelijk

Waarom moet ik voor de afspraak ook mijn telefoonnummer opgeven?

Op deze manier kunnen we u bereiken mocht er iets mis gaan met de verbinding.

Annuleren of verplaatsen van de gemaakte afspraak

Na het inplannen van het videogesprek ontvangt u bevestigingsmail met hierin een referentienummer. Wanneer u onze klantenservice met dit referentienummer belt of mailt kunnen wij altijd de afspraak voor u annuleren of verplaatsen.

Mag er nog iemand anders deelnemen aan het videobellen?

Jazeker, u mag tijdens het gesprek iemand anders mee laten kijken luisteren. Let er wel op dat er soms privacygevoelige informatie gedeeld kan worden tijdens het gesprek. Bedenk dus goed met wie u deze deze informatie wilt delen.

Wordt het gesprek opgenomen?

Het gesprek wordt door ons NIET opgenomen. Indien u zelf het gesprek wilt opnemen om het op een later tijdstip terug te kijken, geef dit dan voorafgaand aan.

Over welke onderwerpen kan ik tijdens het gesprek praten?

De productspecialist die u tijdens het gesprek spreekt is zeer ervaren en heeft kennis van veel producten.
Onze specialist weet veel over fysio-, zorg-, revalidatiehulpmiddelen. Ook van ICT-diensten en alles wat daar verder mee te maken heeft heeft hij verstand. Mocht hij of zij tijdens het gesprek er niet uit komen of dingen voor u na moeten zoeken, maakt u samen met hem een afspraak op welke wijze hij deze informatie aan u terugkoppelt.